dissabte, 17 de novembre del 2012

L'Aturada dels desnonaments vol millorar la imatge dels Bancs


Ada Colau davant la seu del PP a Barcelona el 12/11/2012
Foto realitzada per Anna Repiso 
L'Associació Espanyola de Banca (AEB) va anunciar el passat dilluns 12 de novembre que davant l'acord de divendres 9 entre el Govern estatal i el PSOE per frenar els desnonaments en casos extrems,  que tots els seus membres paralitzaran "els desnonaments durant els dos pròxims anys en aquells casos en què concorrin circumstàncies d'extrema necessitat". D'altra banda, les entitats financeres associades a la Confederació Espanyola de Caixes d'Estalvis (CECA), les antigues caixes d'estalvis, també van anunciar que "suspenien l'execució de desnonaments d'habitatge habitual de col·lectius especialment vulnerables, fins a l'entrada en vigor de la reforma normativa anunciada per les autoritats ". La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca el mateix dia  12 convocà concentracions arreu l'estat davant les seus del PP per lluitar perquè la reforma exprés de la Llei Hipotecària tirés endavant i s'aturessin milers de desnonaments injustos. A Barcelona es van concentrar un centenar de persones davant de la seu del PP al carrer Comte Urgell, liderades per Ada Colau, qui va pronunciar unes paraules davant dels concentrats.

El dia 13 s'havia d'efectuar un desnonament per part del  Banc Santander al barri de la Florida de l'Hospitalet del Llobregat al Carrer dels Pins número 11 però la família implicada va rebre una notificació del banc dient que s'aturava el desnonament, abans de que s'efectués el desnonament aquell mateix matí a les 10.



Segons declaracions fetes el 14 de novembre, durant la manifestació convocada amb motiu de la Vaga General, per membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca aquesta aturada dels desnonaments per part dels Bancs és un intent per millorar la seva imatge davant de la societat i despertar simpatia entre els seus clients.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada